Weboldal készítés

A modern üzleti világban alapvető elvárás a webes jelenlét. A potenciális ügyfelek megszerzése szempontjából pedig kifejezetten fontos, hogy a konkurencia mellet vagy előtt mi is megtalálhatóak legyünk a világhálón. Innentől kezdve pedig nem mellékes a honlap arculatának, kezelhetőségének, és frissen tartásának a ténye sem.

Az általunk készített weboldalak már kizárólag reszponzív (mobil és táblagépekre optimalizált) megjelenésűek, vagyis a weboldal a különféle képernyőméretekhez igazodva esztétikusan, felhasználóbarát módon jelenik meg. Ez az igény az okostelefonok és táblagépek világában alapvető elvárás.
Ezentúl nálunk a weboldal adminisztrációs felülete is reszponzív, felhasználóbarát módon jelenik meg a különféle képernyőfelbontású készülékeken, így a weboldal tartalomkezelése sincs asztali PC-hez kötve, okostelefonról vagy tablet-ről is teljes körűen elvégezhető, bárhol és bármikor. Innentől kezdve sem a látogató, sem a honlap adminisztrátora nincs asztali PC-hez kötve, vagyis bárhol, bármikor bármilyen készüléken elérhető és szerkeszthető a honlap tartalma. A bárki számára könnyen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül elérhető Ön számára, hogy mindig frissen tartsa honlapját és azon aktuális információkat jelenítsen meg. Weboldalaink technikai szempontból maximálisan fel vannak készítve a keresőoptimalizálásra.

A megtervezett és Ön által elfogadott honlaparculatot (design-t) teljesen rászabjuk a CMS rendszerünkre, hogy a látogatók ténylegesen azt láthassák a világhálón, amit Ön szeretne. Adminisztrációs felületen keresztül pedig élvezheti a könnyű kezelhetőséget és a CMS hosszútávú támogatása (support) általi folyamatos frissítéseket, fejlesztéseket.

Weboldalak mellett webáruházak fejlesztését is szívesen vállaljuk, egyedi termékkatalógussal, felhasználó regisztrációval, kosár funkcióval, és különféle fizetési megoldásokkal (banki, PayPal, stb.).

Különféle csomagajánlatunk közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Amennyiben egyedi elképzelése van, illetve meglévő csomagot további funkciókkal, modulokkal szeretné felruházni, akkor kérjen személyre szabott árajánlatot, keressen fel bennünket a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot egy előzetes igényfelmérés végett.

HungaroCMS weboldal és webáruház csomagjaink:

  HungaroCMS medium HungaroCMS pro HungaroCMS shop
Honlap arculat (design) egyedi egyedi egyedi
Reszponzív weboldal   igen igen igen
Reszponzív adminisztrációs felület   igen igen igen
Menüpontok   van van van
Dobozok   van van van
Hírek   nincs van van
Médiatár   nincs van van
Termékkatalógus nincs nincs van
Webshop modul nincs nincs van
Választható webtárhely csomag   base/medium medium/pro medium/pro
Ingyenes betanítás   igen igen igen
Ár 130 000 Ft. + Áfa - tól 190 000 Ft. + Áfa - tól 290 000 Ft. + Áfa - tól

Webtárhely csomagok:

  HungaroCMS base webtárhely HungaroCMS medium webtárhely HungaroCMS pro webtárhely
Domain regisztráció és fenntartás 1 db 1 db 3 db
Webtárhely   250 MB 500 MB 1 GB
E-mail postafiók   - 1 db 3 db
E-mail alias-ok száma   - 5 db 10 db
E-mail tárhely postafiókonként   - 250 MB 500 MB
CMS support   igen igen igen
Biztonsági mentés (fájl és adatbázis napi rendszerességgel) 3 havi 3 havi 3 havi
Évi garantált szerver rendelkezésre állás 99,5 % 99,5 % 99,5 %
Segítségnyújtás 1 óra / hó 1 óra / hó 3 óra / hó
Ár 2 800 Ft. + Áfa / hó vagy
28 000 Ft. + Áfa / év
3 800 Ft. + Áfa / hó vagy
38 000 Ft. + Áfa / év
4 800 Ft. + Áfa / hó vagy
48 000 Ft. + Áfa / év

Igény esetén vállaljuk már meglévő honlapok tárhely és e-mail szolgáltatását FTP-n keresztüli hozzáférhetőséggel. Szervereinken MySQL és PostreSQL adatbázisok állnak rendelkezésre, illetve PHP futtatására van lehetőség. Rendszeres, napi adatmentést végzünk az adatbázisokról és a fájlokról is.
Az árak tájékoztató jellegűek, bármilyen egyedi igény esetén változhatnak, így az egyes csomagajánlatok paraméterei testreszabhatóak.
Ha bármilyen egyedi igénye, illetve kérdése van kérem keressen fel bennünket a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén!