Üzemeltetés

Domain regisztráció és fenntartás

A domain egy egyedi internetes azonosító, melyet az Ön weboldalának látogatói gépelnek be a böngésző címsorába, ha fel szeretnék keresni a weboldalát. Például magyar domain esetén: www.valami.hu. Érdemes olyan domain-t választani, amely könnyen megjegyezhető, rövid és utal a vállalkozás fő tevékenységeire vagy nevére. Adott esetben több domain-t is érdemes bejegyeztetni. A domain név a magyar ABC betűit, számokat és kötőjelet tartalmazhat. Lehetnek ékezetes betűk is a domain-ben, de ezeket célszerű kerülni.

Ha kiválasztottuk a lefoglalni kívánt domain nevünket, és az még nem foglalt, akkor már csak be kell regisztrálnunk azt. A regisztráció általában 1 évre szól, és utána évente meg kell újítani azt. Valójában a domain-t nem megvásároljuk, hanem béreljük csak. Bár egyszeri regisztráció után előnyt élvezünk annak fenntartásában, mivel a tulajdonjogot megszereztük és nekünk már csak azt hosszabbítani kell évente. Nehéz manapság már olyan jó, ötletes és könnyen megjegyezhető domain-t találni, amely még szabad is.

Segítünk Önnek a legmegfelelőbb domain név megkeresésében, regisztrációjában, fenntartásában és ezzel kapcsolatos adminisztratív tevékenységek elvégzésében.

Árak:
Magyar (.hu végződésű) domain név regisztrációja és fenntartása: 2 500 Ft. + Áfa / év
Nemzetközi (.com, .eu, .org, .net, .info) domain név regisztrációja és fenntartása: 4 000 Ft. + Áfa / év
Egyéb nemzetközi és külföldi domain nevek regisztrációját is el tudjuk végezni, ezzel kapcsolatban keressen minket a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőség bármelyikén bizalommal!

E-mail szolgáltatás

Ha Ön már rendelkezik saját domain névvel, akkor ahhoz bármennyi e-mail postafiók létrehozható. Postafikójait elérheti saját számítógépéről helyi levelező programok (MS Outlook, Mozilla Thunderbird) használatával IMAP és POP3 protokollon keresztül, valamint webes felületen is a világ bármely pontjáról. Természetesen SMTP támogatást is biztosítunk a kimenő elektronikus levelek kiszolgálásához, így ügyfeleink teljesen függetlenek lehetnek a helyi internet kiszolgálótól. Az e-mail címekhez lehetősége van alias címeket rendelni, így egyetlen e-mail postafiókba akár több különböző e-mail címre (alias) érkező leveleket tud fogadni. A webes felületen keresztül lehetőséget biztosítunk vakációs üzenetek beállítására is.
E-mail kiszolgáló szerverünk természetesen megfelel a kor szakmai és biztonsági elvárásainak. Vírus és spam védelmi rendszerünket folyamatosan frissítjük.
Különféle e-mail csomagjaink közül választhat, de egyedi igény esetén segítünk Önnek összeállítani a legmegfelelőbb e-mail szolgáltatási csomagot.

  E-mail base E-mail medium E-mail pro
Postafiók száma 1 db 3 db 5 db
Alias-ok száma 5 db 10 db 30 db
E-mail tárhely postafiókonként 250 MB 500 MB 1 GB
Ár 500 Ft. + Áfa / hó vagy
5 000 Ft. + Áfa / év
2 500 Ft.+Áfa/ hó vagy
25 000 Ft. + Áfa / év
6 000 Ft.+Áfa/ hó vagy
60 000 Ft. + Áfa / év

Tárhely szolgáltatás

Természetesen biztosítjuk az általunk készített honlapok üzemeltetését és azzal kapcsolatos minden egyéb feladat elvégzését. Az adatokról naponta biztonsági mentést készítünk és azokat 3 hónapra visszamenőleg tároljuk redundás módon, tehát több egymástól független helyen. HungaroCMS weboldalainkhoz csomagba foglalt webtárhely szolgáltatás tartozik, mely további szolgáltatásokkal egészül ki: e-mail szolgáltatással, folyamatos CMS support-tal, domain regisztrációval illetve fenntartással, stb.

  HungaroCMS base webtárhely HungaroCMS medium webtárhely HungaroCMS pro webtárhely
Domain regisztráció és fenntartás 1 db 1 db 3 db
Webtárhely   250 MB 500 MB 1 GB
E-mail postafiók   - 1 db 3 db
E-mail alias-ok száma   - 5 db 10 db
E-mail tárhely postafiókonként   - 250 MB 500 MB
CMS support   igen igen igen
Biztonsági mentés (fájl és adatbázis napi rendszerességgel) 3 havi 3 havi 3 havi
Évi garantált szerver rendelkezésre állás 99,5 % 99,5 % 99,5 %
Segítségnyújtás 1 óra / hó 1 óra / hó 3 óra / hó
Ár 2 800 Ft. + Áfa / hó vagy
28 000 Ft. + Áfa / év
3 800 Ft. + Áfa / hó vagy
38 000 Ft. + Áfa / év
4 800 Ft. + Áfa / hó vagy
48 000 Ft. + Áfa / év

Igény esetén vállaljuk már meglévő honlapok tárhely és e-mail szolgáltatását FTP-n keresztüli hozzáférhetőséggel. Szervereinken MySQL és PostreSQL adatbázisok állnak rendelkezésre, illetve PHP futtatására van lehetőség. Rendszeres, napi adatmentést végzünk az adatbázisokról és a fájlokról is.
Az árak tájékoztató jellegűek, bármilyen egyedi igény esetén változhatnak, így az egyes csomagajánlatok paraméterei testreszabhatóak.
Ha bármilyen egyedi igénye, illetve kérdése van kérem keressen fel bennünket a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén!