Rólunk

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal elsősorban a kis- és középvállalatokat céloztuk meg. Célunk elérhető áron magas minőség biztosítása szoftver termékeinkben és szolgáltatásainkban. Csapatunk tagjai nagy szakmai múlttal és háttérrel rendelkeznek az egyes témakörökben, továbbá tudásunk frissítését, naprakészen tartását is szem előtt tartjuk a mindennapjainkban.

Fő profilunk a weboldalak, webshopok fejlesztése és minden azzal kapcsolatos tevékenységek elvégzése, de igény esetén egyedi szoftverfejlesztést is vállalunk. Kiemelt termékünk a HungaroCMS tartalomkezelő rendszer, melyet teljes mértékben az ügyfél által megálmodott és a grafikus által elkészített honlaparculathoz szabunk, így biztosítva azt, hogy Ön egy teljesen egyedi weboldalt kapjon, ne pedig egy sablon megoldást.

A HungaroCMS rendszerünket folyamatosan fejlesztjük és frissítjük, hogy mindig megfeleljen a modern kor elvárásainak működési és kezelhetőségi szempontból is. Ugyanakkor mindig szem előtt tartjuk az ügyfeleink igényeit is.