Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO) a weboldalak felkészítése és optimalizálása, hogy az egyes keresőmotorokban (google, yahoo, bing) minnél jobb helyezést érjenek el. Fontos tehát, hogy ha egy látogató bizonyos kulcsszavakat begépelve a keresőmotorokba keres egy témakörre, akkor a mi weboldalunk minnél előbb helyezkedjen el a találati listában, növelve így az ügyfélszerzés esélyét. Ebből kiindulva nevezik a keresőoptimalizálást online marketingnek is.

Magyarországon az internetezők 98%-a a Google keresőjét hasznáják, így elsősorban erre optimalizáljuk mi is a weboldalakat. Továbbá megfigyelt tény az is, hogy az internetezők nagy hányada a keresőoldal találati listájának csak az első oldalát nézik meg.

A keresőoptimalizálás sikeressége nagyon sok tényezőtől függ. Legfontosabb, hogy a weboldal (CMS rendszer) biztosítsa a technikai feltételeket. Az általunk készített weboldalak maximálisan megfelelnek ezeknek a követelményeknek, mivel a fejlesztés során ezt folyamatosan szem előtt tartjuk. A keresőoptimalizálás sikeressége még nagymértékben függ attól, hogy az adott témakörben mennyire erős a verseny a piacon, vagyis a konkurencia mennyit áldoz ugyancsak a keresőoptimalizálásra. A keresőoptimalizálás elvégzése után azonnal nem is várható eredmény, mivel időbe kerül, amíg a keresőmotorok indexelik a változásokat. Ezáltal a keresőoptimalizálás nem is egyszeri feladat, hanem egy hosszabb ideig tartó folyamat.

A keresőoptimalizálás ára elsőre nehezen meghatározható, mivel a fent említett sok tényező mind befolyásolja annak bonyolultságát. Kérje ajánlatunkat és segítünk Önnek a legmegfelelőbb keresőoptimalizálási csomag kialakításában.