Grafikai munkák

Komplett cégarculat, honlap látványtervek készítése

Egy cég arculata létfontosságú az ügyfelek számára, ugyanis az emberek alapvetően vizuális érzékelése jobban megmarad az emlékezetben mint a szöveges tartalom. A komplett arculattervezés magába foglalja a logót, a jellemző betűkészletet és a színpalettát is, melyek együttes megléte utal a cég filozófiájára, küldetésére.
Egy cég honlaparculatának megtekintése azonnali benyomásokat vált ki az ügyfelekben, így törekedni kell, hogy azok minnél inklább pozitívak és kellemesek legyenek. A cég honlaparculatának tervezésénél nagyon fontos szempontnak tartjuk a letisztultságot, átláthatóságot, könnyű kezelhetőséget, valamint, hogy pozitív benyomást keltsen a látogatókban, így minnél több időt töltsenek el a weboldalon.

Logók és névjegykártyák készítése

A logo a cég egyedi aláírása, megkülönböztetése, minden további reklám tevékenység kiindulópontja. A logóból indul ki egy cég arculatának tevezése is. A logo nagyon fontos egy cég életében, mert ez marad meg elsődlegesen a potenciális ügyfelek emlékezetében, ezzel különböztetik meg a vállalkozást a piac többi szereplői közül, továbbá az első benyomást is kelthetik az adott cégről. Egy létező logó már felhasználható nyomtatott vagy digitális médiában, reklámanyagokban, valamint egyéb grafikai tevékenységek alapjául szolgálhat.
A névjegykártya ugyancsak az első benyomást keltheti egy potenciális ügyfélben a cégről. A névjegykártya szövege, színe és megjelenése sok mindent elárul a cég arculatáról és annak minőségéről.

Bannerek, plakátok, szóróanyagok, katalógusok, meghívók és egyéb grafikai, nyomdai munkák elkészítését is vállajuk.